Diensten

diensten

Pleisterwerk

pleisterwerk-icon
Pleisterwerk is het vlak en strak maken van bestaande (betonnen) wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel. Een pleisterwerklaag heeft een dikte tussen de 1 en 6 mm. Pleisterwerk levert een gladde ondergrond voor o.a. sierpleister (spachtelputz),beschilderen, sauzen en behang.

Raapwerk

raapwerk-icon
Onder raapwerk verstaan we het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds, waarbij gewerkt wordt met gips of een cementgebonden product. Een raapwerklaag is tussen 8 mm en 4 cm dik. Raapwerk levert een gladde ondergrond voor: sierpleister (spachtelputz), verf, sauzen, behangen etc.

Schuurwerk

schuurwerk-icon
Bij deze afwerklaag wordt de schuurspons gebruikt. Het product kan zowel in banen als in wildverband worden aangebracht. Door het schuren ontstaat een wolkachtig schaduweffect en een naturel kleur. Schuurwerk zal u niet snel gaan vervelen.

Buitengevels

buitengevels-icon
Het stucadoren van een buitengevel zorgt voor een verfraaiing van de gevel. Een buitengevel kan worden afgewerkt met schuurwerk of sierpleister. Sierpleister kan vrijwel in iedere gewenste kleur.

Sierpleisters

sierpleister-icon
Sierpleister is een verzamelnaam voor verschillende afwerkingen. De meest bekende hiervan is spachtelputz. Andere sierpleisters zijn rustiekputz en granol. Sierpleister is kunststof gebonden afwerking voor muren en wanden. Het kan worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur. Doordat sierpleister uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren.

Decoratiestucwerk

raapwerk-icon
Decoratie stucwerk is een uniek stucwerk wat naar smaak gemaakt kan worden. Het stucwerk vergt een speciale techniek en kan op meerdere manieren met verschillende patronen worden aangebracht.

Sierlijsten

sierlijsten-iconSierlijsten worden vervaardigd uit modelgips. Deze pure en harde gipssoort wordt gegoten in mallen en zijn in allerlei stijlen beschikbaar. Het komt ook voor dat de sierlijsten op ambachtelijke wijze  worden gemaakt.

Spackspuitwerk

spackspuitwerk-icon

Spackspuitwerk is een goede keuze voor wandafwerking wanneer u mindere eisten stelt aan duurzaamheid of een beperkt budget tot uw beschikking heeft. Standaard wordt deze wandafwerking in wit aangebracht. Voor zowel wanden als plafonds.

Klaasbullens.nl